Str. Primariei Nr. 23 (în curtea restaurantului Queen`s)
+40 757 897 720

Birthlight Yoga Workshop

Ce este metoda Birthlight?
Metoda Birthlight este o metodă complexă care, prin mișcare, respirație și relaxare te ajută să te eliberezi de frici, neliniște, îndoieli și să atingi starea sufletească liniștită în timpul sarcinii, nașterii și post-partum. Reduce simptomele neplăcute care apar adesea în timpul sarcinii, de exemplu dureri de spate și de șale, respirație dificilă, reținere de apă, dureri ale articulațiilor, crampe musculare.
Mișcarea și relaxarea poate scurta timpul travaliului și are rolul de a micșora senzațiile neplăcute ale contracțiilor.
În perioada post-partum exercițiile ajută la regenerarea corporală și sufletească.

Ce facem la workshop?
La Birthlight Yoga Worksop învățăm exerciții cu ajutorul cărora ne putem pregăti pentru naștere și care pot fi exersate în siguranță acasă în timpul sarcinii, învățăm să respirăm și să ne relaxăm.
Învățăm mișcări care ajută femeia în timpul travaliului și a nașterii, de asemenea tehnici de vizualizare.
Învățăm exerciții care se pot efectua în primele șase săptămâni după naștere, tehnici de relaxare și de respirație care ajută în alăptare și favorizează odihna alături de copil.

Pentru cine este recomandat workshop-ul?
Workshop-ul se adresează în primul rând gravidelor care au împlinit 25 de săptămâni și de asemenea partenerilor lor, dar aștept cu drag și persoanele care se ocupă cu femei însărcinate și naștere.

Cine conduce workshop-ul?
Hoffmann Kinga, mamă a doi copii, instructoare de yoga prenatală, doula, ajutoare post-partum.
Kinga: „Am terminat Facultatea de farmacie din Târgu-Mureș, dar deja în timpul facultății mi-am dat seama că meseria de farmacistă nu este pentru mine. În anul 2008 am avut norocul să fac cunoștință cu metoda Prana Nadi, o metodă energetică din Tibet, care m-a ajutat să îmi schimb viața. După ce am lucrat trei ani ca farmacistă s-a născut fiul meu – o experiență de neuitat, în urma căreia am decis că mă voi dezvolta în această direcție și mă voi ocupa de femei gravide și de naștere. 
În anul 2013 am absolvit un curs de doula în Budapesta, de atunci am onoarea să asist și la nașteri. Am absolvit cursurile de instructor Yoga Prenatală în Budapesta la Instituția Yoga Padma, iar din anul 2013 metoda Birthlight este prezentă și în Oradea.
Această metodă mi-a fost de mare folos în timpul sarcinii mele cu cel de-al doilea copil, am exersat-o din prima zi de sarcină până la naștere, și chiar și în timpul travaliului.”

Workshop-ul are loc o dată pe lună, Sâmbăta, între orele 10:00 – 13:30, la Omni Yoga & Lifestyle Studio (Str. Primăriei, nr. 23), prețul este de 70 RON/persoană sau 100 RON/cuplu. Workshop-ul se va ține cu minim 5 persoane sau cupluri.

Dacă doriți să participați vă rugăm să vă înregistrați la numărul de telefon 0741 091 490 (Kinga) cu cel puțin 3 zile înainte de data workshop-ului (data o găsiți afișată în Orar). 

Ne puteți urmări și pe facebook aici.

Vă așteptăm cu drag,