Curs de Yoga pentru începători

Curs de Yoga

pentru începători

„Yoga”… un cuvânt care are atât de multe de spus!
Dar oare ce înseamna yoga cu adevărat?
Cine l-a practicat în antichitate? De ce s-a practicat yoga mai demult și de ce se practică acum?

Există multe întrebări legate de acest subiect și, pe măsură ce această practică se răspândește tot mai mult în jurul nostru, numărul întrebărilor crește. Datorită tehnologiei avansate putem găsi nenumărate surse de informație, dar pentru o înțelegere mai profundă este nevoie de filtrarea și interpretarea corectă a informațiilor.

Prin acest curs de yoga dorim să creăm o imagine de ansamblu al întregii practici prin abordarea celor mai importante aspecte ale sale. Yoga ne poate spijini în dezvoltarea noastră personală pe toate planurile dacă înțelegem cum trebuie să o abordăm.

Cursul are loc o dată pe săptămână, în fiecare Marți, de la orele 18:00 la Omni Yoga Studio.
Cursul se compune din aproximativ 30 minute de discuție interactivă și 50 minute de exerciții practice. Partea practică reprezintă exersarea asanelor „step by step”, trecând prin cele mai importante detalii, pe baza cărora vom putea construi întreaga practică.

Țelul nostru este ca fiecare participant să ajungă să înțeleagă ce înseamnă yoga, la ce ne ajută și cum putem să o practicăm corect, în vederea creșterii calității vieții. Prin urmare, omul va ști cum să aplice yoga în viața sa de zi cu zi în funcție de necesitățile sale pe plan fizic, emoțional sau spiritual.

Deși titlul cursului limitează oarecum publicul, noi îl recomandăm tuturora, deoarece revenirea la bazele practicii nu face altceva decât să ne ofere o cunoaștere și mai profundă a acestei științe.
Vă puteți înscrie la curs pe www.omniyoga.ro/orar.
Participarea la acest curs se poate face prin plata individuală a cursului (30 RON) sau puteți utiliza abonamentul activ.

Yoga se poate învăța doar prin practică, dar nu se poate practica fără cunoaștere.

Instructori: Renata Coznici și Rita Maier

Vă așteptăm cu drag!
Namaste!