Omni Yoga Club

Cine sunt eu? Ce caut pe acest Pământ? Care este scopul vieții mele?
Sunt întrebări care își au loc tot mai mult în mintea noastră. De cele mai multe ori aceste întrebări apar atunci când întâmpinăm diferite dificultăți în viața de familie, viața de cuplu, la locul de muncă sau poate chiar în cazul unor dereglări fizice, psihice, în cazul stresului, anxietății sau a depresiei.

Care este cauza lucrurilor care ni se intâmplă? Putem oare să le controlăm sau să ne îmbunătățim viața? Și astfel ne pornim în căutarea răspunsurilor corecte din surse curate, în căutarea adevărului absolut. Soluțiile științifice din lumea modernă sunt binevenite și importante dar cateodată insuficiente.

Omni Yoga Studio dorește să creeze o comunitate unde oamenii vor avea posibilitatea să audă o alternativă și să dobândească o cunoaștere care îi va îndruma, le va arăta cum trebuie să procedeze ca să scape de suferințe, traume, stres și să aibă posibilitatea să devină mai buni. Vor putea învăța arta de a acționa. Oamenii devin vegani, vor să aibă grijă de natură, vor produse bio, toate acestea pentru că încep să se trezească. Încep să înțeleagă lucrurile tot mai bine și să vadă că așa cum funcționează lucrurile acum nu este bine.

Astfel se naște „Omni Yoga Club” unde atât tinerii cât și adulții, care încep să fie tot mai interesați de viața spirituală, vor avea ocazia să se dezvolte personal, învățând lucruri înțelepte, logice și în același timp reale, adevărate. Dorim să răspândim învățăturile vedice prin care oamenii vor putea dobândi o înțelegere mai bună a lucrurilor spirituale, vor putea privi viața dintr-o altă perspectivă devenind astfel cu adevărat împliniți și fericiți, de asemenea dorim să oferim îndrumare și suport în procesul autocunoașterii.

Cei interesați vor avea posibilitatea să învețe și să practice meditația cu mantre, să asculte muzică tradițională indiană și să se delecteze cu o gustare vegetariană (ayurvedică).

Vă așteptăm cu drag,

„Sarve Bhavantu Sukhinah!” (Să fie toată lumea fericită!)