Yoga și Pilates

Yoga și Pilates

Mișcarea este o parte esențială a vieții. Activitățile noastre profesionale rareori ne solicită fizic într-un mod sănătos. De aceea, oamenii, care sunt conștienți de importanța menținerii sănătăți generale, aleg să practice un „sport”. Suntem norocoși, deoarece avem o sumedenie de posibilități. Înot, jogging, fitness, aerobic, pilates, yoga, arte marțiale, tai chi și nenumărate noutăți și combinații ale acestora. Putem alege după preferințe, posibilități și scopuri. În cazul în care dorim să ne dezvoltăm forța, flexibilitatea, postura și echilibrul corpului atât fizic cât și energetic, cele mai recomandate activităși sunt yoga și/sau pilates.

În cadrul acestui eveniment, vă oferim posibilitatea să le experimentați pe amândouă. Pe lângă exercițiile fizice de intensități diferite vi se vor prezenta pe scurt și detalii referitoare la cele două discipline.

Spoiler alert! Nu va fi o competiție între yoga și pilates. Lucrăm pentru sănătatea și starea noastră de bine, dorim să vă ajutăm să vă relaxați și să vă deconectați de vârtejul existenței cotidiene.
Cei care doresc să afle mai multe informații despre yoga și aspectele sale de dincolo de saltea, împreună cu Renata Coznici, vă stăm la dispoziție!

Instructori:
Ertsey Zsolt – Yoga
Vanda Balint – Pilates

Taxa de participare 40 RON (sau 30 RON pentru persoanele care au abonament „Hatha Yoga cu Zsolt” valabil la „Omni Yoga and Lifestyle Studio”)

Locurile sunt limitate, așadar vă rugăm să vă înregistrați online, pe www.omniyoga.ro/orar – „Yoga și Pilates”. În cazul în care vizitați site-ul pentru prima dată, veți putea urma pașii spre înregistrare la secțiunea „Cum mă înregistrez”. Se vor lua în considerare doar înregistrările făcute pe site.
Dacă aveți dificultăți cu programarea online vă rog să apelați la Zsolt (+40 740 822 504).

Vă așteptăm cu drag!