Str. Primariei Nr. 23 (în curtea restaurantului Queen`s)
+40 757 897 720

Test ayurvedic (bilingv)

Test ayurvedic (bilingv)

Efectuând testul de mai jos puteți afla în ce dezechilibru de doshe vă aflați. În ayurveda acest dezechilibru se numește vikriti. La naștere avem o combinație de elemente (apă, foc, aer, eter, pământ) unică. Această combinație se numește prakriti. Echilibrarea doshelor presupune aducerea organismului din vikriti cât mai aproape de prakriti (din această cauză, terapiile ayurvedice sunt personalizate).

Pentru fiecare afirmație, încercuiți o cifră, de la 0 la 6, în funcție de cât de adevărată este afirmația (0 – aproape deloc, 6 – foarte). Apoi faceți suma pentru fiecare dosha în parte (vata, pitta, kapha). Numărul cel mai mare va arăta elementele care domină în organismul dvs. Este foarte important să răspundeți în funcție de starea actuală a organismului (nu generalizați), cu cât răspunsul este mai precis cu atât vor fi și rezultatele mai reale.

De asemenea, deoarece autoevaluările nu sunt tot timpul în concordanță cu realitatea, este recomandată o consultație ayurvedică cu un specialist în ayurveda, mai precis medic ayurvedic (nu terapeut!). Acest lucru este posibil la Omni Yoga Studio, detalii la Renata (+40 757 897 720). Ce presupune o consulație ayurvedică puteți citi aici.

Dacă doriți să aflați mai multe despre ayurveda și tipologiile corpului, citiți „Ce este ayurveda?” și „Cele trei doshe”

Puteți descărca testul accesând linkul de mai jos:

Test ayurvedic (bilingv)