Str. Primariei Nr. 23 (în curtea restaurantului Queen`s)
+40 757 897 720

Curs instructor

Curs acreditat de Instructor Yoga 2022

Cursul nostru vă oferă 200 de ore de Hatha Yoga și o diplomă (singura) cu care veți avea posibilitatea să predați oriunde în lume, în orice studio oficial de yoga. De asemenea, vă puteți înregistra ca instructor certificat pe site-ul oficial YAI (Yoga Alliance Internațional India).

Scopul acestui curs este de a oferi bazele unui stil de viață yoghin prin prezentarea multiplelor modalități de integrare a practicii yoga in viața noastră de zi cu zi. În cadrul cursurilor teoretice se vor discuta problemele actuale, se vor dezbate întrebările studenților iar în perioada cursurilor practice veți avea posibilitatea să învățați tehnici eficiente de executare, predare și corectare a asanelor (posturilor fizice).

Materialele de studiu vor fi puse la dispoziția fiecărui student în limba română. Perioada cursului este de aproximativ 7 luni de zile (29 Ianuarie – 17 Iulie 2022) iar întâlnirile vor avea loc în zilele de Sâmbătă și Duminică.

NOU! Cursul acreditat de Instructor Yoga ( 200 RYT) acum este disponibil și în sistem privat! În cadrul unui program personalizat aveți posibilitatea să finalizați cursul în mai puțin de 5 luni de zile. Condițiile și detaliile programului personalizat se va discuta punctual cu fiecare cursant în parte. 

Programul cursului de grup pentru anul 2022 este următorul:

Ianuarie 29-30
Februarie 12-13, 26-27
Martie 12-13, 26-27
Aprilie 09-10
Mai 07-08, 21-22
Iunie 04-05, 18-19
Iulie 02-03, 16-17

Cele 200 de ore se compun din cursuri teoretice și practice.

 • Filosofie Yoga
 • Anatomie
 • Teorie Educațională
 • Stil de viață
 • Ayurveda
 • Tehnici de predare a asanelor
 • Exerciții practice
 • Pranayama (exerciții de respirație)
 • Corectarea asanelor, exerciții alternative
 • Tehnici de relaxare, antistress
 • Clase susținute în public
 • Examene

Examenul constă într-o oră practică susținută în public și o lucrare de diplomă de aproximativ 20-30 pagini.

Pentru a beneficia de diplomă, cursul trebuie aprofundat în totalitate.

Investiția este de 1,600 EURO (care include și taxa de înregistrare internațională YAI)

Înscrierea la curs se va efectua prin plata întregii sume cel târziu până în prima zi de curs.

Locul desfășurării cursului:

Omni Yoga and Lifestyle Studio, str. Primăriei. nr 23 (intrarea prin curte), Oradea-Mare, Bihor, România

Lider și Profesor : Coznici Renata

Inregistrată la nivel internațional ca instructor Hatha Yoga și terapeut ayurvedic (500 RYT)

„Aveam deja 3 ani experiență în domeniul IT când mi-am început activitatea de antreprenor. Schimbarea radicală a domeniului IT în yoga s-a datorat stilului de viață sedentar, motiv pentru care nu doar corpul fizic a suferit ci și psihicul. Fiind o persoană sociabilă și foarte activă suportam cu greu să stau ore în șir la birou, izolată de oameni. Remediul a fost yoga. Am învățat și am practicat yoga aproximativ 2 ani de zile, timp care mi-a fost de ajuns să îmi dau seama că nu vreau să mă mai întorc în fața unui calculator, ci vreau să creez un stil de viață pe care doresc să îl împărtășesc și cu alții. 

Timp de câțiva ani am lucrat în diferite centre de fitness, am organizat workshopuri, evenimente cu invitați de peste hotare, tabere de yoga, am participat în emisiuni TV, am scris articole, am creat relații și am călătorit ca să îmi continui studiile, fiind tot timpul foarte atentă la nevoile oamenilor. 

Odată cu deschiderea Studioului (11 Martie 2017), pe lângă serviciile pe care le ofer, am inițiat „Școala de Instructor Yoga” care oferă oamenilor un prim pas în dezvoltarea lor personală și profesională. Standardele studioului au fost selectate luând în considerare principiile mele personale și nevoile oamenilor.

Doresc să mulțumesc familiei în primul rând pentru sprijinul lor necondiționat și tuturor persoanelor care m-au ajutat și mi-au oferit suport în anii precedenți, printre care aș aminti:

 • Tone Cardenas, fondator al Omni-Gym Yoga Swing, California USA. El și familia lui mi-au dezvăluit frumusețile activității de „Flying Yoga”, după care a urmat o colaborare înfloritoare cu Omni-Swing, LLC, Movement Medicine, LLC, METTA Physical Therapy prin deschiderea unei filiale Omni Gym în Oradea și prin promovarea activității de ”flying” creând tutoriale alături de alți antrenori certificați în cadrul proiectului ”Official Omni Gym Trainer and Representative”.
 • Kiss Zoltan Nitai, si tuturor instructorilor de la Nitai Yoga Academy, Budapesta, acreditată de către Yoga Alliance International.
 • Instructorilor de la Școala de Yoga „Atma Center”, Budapesta, școală acreditată de către Yoga Alliance International.
 • Németh Balázs și Laurino Bertelli care m-au inițiat în masajul tradițional thailandez, Nuad Bo Rarn
 • Tuturor medicilor, terapeuților și asistentelor de la Clinica Calendula, Siofok, Ungaria
 • Tuturor prietenilor, terapeuților, antreprenorilor
 • Și nu în ultimul rând, fără de cine toate astea nu s-ar fi întâmplat, îi mulțumesc Lui Dumnezeu pentru oportunitatea pe care mi-a oferit-o în această viață.

În continuare doresc să rămân o sursă de inspirație și să ajut cât mai multe persoane în atingerea țelurilor proprii.”

Pentru detalii suplimentare legate de acest program de studiu vă rugăm să apelați la 0757.897-720 (Renata Coznici), sau email: info@omniyoga.ro