Str. Primariei Nr. 23 (în curtea restaurantului Queen`s)
+40 757 897 720

Orar Copy

Cum mă înregistrez?

1. Accesați linkul www.omniyoga.ro/orar
2. Alegeți cursul la care doriți să participați apăsând butonul „Register”, situat sub numele cursului (se va deschide o pagină cu calendarul cursului ales)
3. Click pe data în care doriți să participați la curs, după care apăsați butonul „Programează-te” din fereastra deschisă cu „Locuri disponibile” (atenție la ora cursului).
Dacă în momentul programării, data din calendar apare cu culoarea roșie înseamnă că nu mai sunt locuri disponibile pentru acel curs.
Doar acele date sunt active (accesabile) în calendar în care au loc cursuri.
4. Pentru confirmare continuați apăsând butonul „Trimite”.
Dacă aveți cont dar nu sunteți logat, site-ul vă va cere să vă autentificați (bifați „Client existent”, introduceți datele, după care apăsați „Conectare” și apoi„Trimite”).
Dacă sunteți client nou, bifați „Client nou”, introduceți datele cerute, după care apăsați butonul „Trimite”.
Veți primi confirmare pe e-mail, de asemenea programarea va apărea și în „Contul meu”, la rubrica „Programări viitoare”, unde puteți modifica ulterior, dacă este cazul. Pentru a anula un curs apăsați butonul „Anulează programarea” din dreptul programării, din contul dvs., secțiunea „Programări viitoare”.
Pentru a înregistra mai multe programări, la alte cursuri și/sau în alte zile, repetați procedeul de mai sus.

* Dacă ați uitat parola, apăsați „Am uitat parola” după care introduceți adresa de e-mail pentru resetarea parolei.
* Dacă aveți nevoie de asistență suplimentară vă rugăm să ne contactați la 0757.897-720 (Renata Coznici)

Regulament programări

! Programările sunt obligatorii pentru fiecare curs în parte. Site-ul vă permite să vă înregistrați la mai multe cursuri în avans. Programările înregistrate se pot modifica (anula/reprograma) oricând în afara intervalului de 3 ore dinaintea începerii cursului. Anularea unui curs se poate face apăsând butonul „Anulează programarea” din dreptul programării din contul dvs., secțiunea „Programări viitoare”.
! Se acceptă doar 1 înregistrare/curs/persoană (nu vă puteți înregistra la același curs de mai multe ori de pe același cont, fiecare persoană trebuie să aibă cont propriu); în cazul situațiilor speciale cereți sfat apelând la 0757.897-720 (Renata Coznici).
! Programările confirmate nu se mai pot anula în intervalul de 3 ore de dinaintea începerii cursului, caz în care cursul se va considera efectuat (cursul se va scădea din abonament) chiar dacă abonatul nu va participa la oră.
* În cazul în care un curs este anulat din partea instructorului, abonații înregistrați la cursul respectiv vor avea posibilitatea să recupereze cursul.
În cazul neprezentării la curs al unui client programat care nu posedă abonament se va aplica o penalitate de 10 RON/curs. Clientul va achita restanța la următoarea prezență la curs, dar nu mai târziu de șase luni de zile de la data aplicării penalității. 
În cazul în care un client nu se prezintă la 3 ședințe consecutiv programate, umătoarele programări se anulează automat din programatorul studioului.
! În cazul neprogramării nu putem garanta participarea la oră.
! Programările pentru Flying Yoga se vor face doar telefonic (sau mesaj) la 0757.897-720 (Renata Coznici). Programările prin mesaj sunt valabile doar în urma confirmării în scris a instructorului. Anularea unei programări se poate efectua cu minim 24 de ore înaintea începerii cursului, în caz contrar, cursul se va considera efectuat, (cursul se va scădea din abonament) chiar dacă abonatul nu va participa la oră. Abonementele Flying Yoga nu sunt transferabile. În cazul neprezentării la curs al unui client programat care nu posedă abonament, acesta, la următoarea prezență va plăti retroactiv suma integrală a cursului (www.omniyoga.ro/preturi). Penalitatea nu se va aplica în cazul în care clientul (indiferent dacă posedă abonament sau nu) găsește un client nou plătitor (în afara clienților deja existenți ai studoului) care să participe la curs în locul său. Există posibilitatea de „a face schimb de locuri” (de programări) doar în cazul în care ambii clienți posedă Abonament Flying YogaCursul se va ține cu minim 2 (două) persoane.
* În cazul în care cursul este anulat din partea instructorului, clienții înregistrați la cursul respectiv vor avea posibilitatea să recupereze cursul.

! Cursul „Nia dance” nu face parte din abonamentul Omni Yoga Studio. Vă rugăm să consultați pagina, www.omniyoga.ro/preturi.

Actualizat în 10.01.2020.

Studio Etiquette
Recomandări

Vă mulțumim pentru înțelegere și cooperare!

ORAR (Octombrie)

Prețuri și abonamente speciale la Omni Yoga Studio, aici.

Luni

Curs de Yoga „Step by step”
Instr: Rita Maier
Modul I - începători
17:30 - 19:00
Curs de Yoga „Step by step”
Instr: Rita Maier
Modul I - începători
19:30 - 21:00

Marți

Hatha Yoga
Instructor: Renata
intermediar
18:30 - 20:00
Hatha Yoga ONLINE
intermediar
18:30 - 20:00

Miercuri

Happy Spine
Instructor: Renata
toate nivelurile
19:00 - 20:00
Happy Spine ONLINE
toate nivelurile
19:00 - 20:00

Joi

Yin Yoga
Instr: Rita Maier
toate nivelurile
19:00 - 20:00
Yin Yoga
Instr: Rita Maier
toate nivelurile
20:15 - 21:15

Vineri

Flying Yoga
Rez: 0757.897.720
Instructor: Renata
08:30 - 09:30
Flying Yoga
Rez: 0757.897.720
Instructor: Renata
18:00 - 19:00

Sâmbătă

Duminică