Str. Primariei Nr. 23 (în curtea restaurantului Queen`s)
+40 757 897 720

Orar

Cum mă înregistrez?

1. Accesați linkul www.omniyoga.ro/orar
2. Alegeți cursul la care doriți să participați apăsând butonul „Register” (sau „Particip ONLINE” – în cazul în care doriți să participați la oră de la distanță), situat sub numele cursului. Se va deschide o pagină cu calendarul cursului ales.
3. Alegeți data și ora la care doriți să participați la curs, după care apăsați butonul „Continuare” din tabul deschis cu „Locuri disponibile” (atenție la ora cursului).
4. Completați datele personale cerute în fereastra nou deschisă după care, la alegere

  • Utilizează cupon/abonament” (dacă este cazul)
  • Plătesc acum” în cazul în care doriți să efectuați plata online al cursului
  • Plătesc mai târziu” în cazul în care doriți să efectuați o plată online mai târziu, sau personal la sediul studioului.

! Dacă doriți să înregistrați o programare în baza unui abonament nou, prima dată achiziționați abonamentul (vezi Prețuri) după care utilizați codul primit din mail.

5. Se va deschide o fereastră cu confirmarea programării împreună cu alte opțiuni, cum ar fi reprogramare, anulare, adăugare la calendarul dvs. personal, creare cont, etc

Pentru a înregistra mai multe programări, la alte cursuri și/sau în alte zile, repetați procedeul de mai sus.
* Dacă aveți nevoie de asistență suplimentară vă rugăm să ne contactați la 0757.897-720 (Renata Coznici)

Regulament programări

! Programările sunt obligatorii pentru fiecare curs în parte. Site-ul vă permite să vă înregistrați la mai multe cursuri în avans. Programările înregistrate se pot modifica (anula/reprograma) oricând în afara intervalului de 3 ore dinaintea începerii cursului. Anularea unui curs se poate face apăsând butonul „Anulează programarea”.
! Se acceptă doar 1 înregistrare/curs/persoană (nu vă puteți înregistra la același curs de mai multe ori de pe același cont, fiecare persoană trebuie să aibă o programare proprie); în cazul situațiilor speciale cereți sfat apelând la 0757.897-720 (Renata Coznici).
! Programările confirmate nu se mai pot anula în intervalul de 3 ore de dinaintea începerii cursului, caz în care cursul se va considera efectuat (plata cursului nu se rambursează, iar în cazul unui abonament activ, cursul se va scădea din abonament), chiar dacă abonatul nu va participa la oră.
* În cazul în care un curs este anulat din partea instructorului, abonații înregistrați la cursul respectiv vor avea posibilitatea să recupereze cursul.
În cazul neprezentării la curs al unui client programat (fără efectuarea plății online al cursului) care nu posedă abonament se va aplica o penalitate de 10 RON/curs. Clientul va achita restanța la următoarea prezență la curs, dar nu mai târziu de șase luni de zile de la data aplicării penalității. 
În cazul în care un client nu se prezintă la 3 ședințe consecutiv programate, umătoarele programări se anulează automat din programatorul studioului.
! În cazul neprogramării nu putem garanta participarea la oră.
! Programările pentru Flying Yoga se vor face doar cu plata online al cursului. Anularea unei programări se poate efectua cu minim 20 de ore înaintea începerii cursului, în caz contrar, cursul se va considera efectuat, (plata cursului nu se rambursează, iar în cazul unui abonament activ, cursul se va scădea din abonament) chiar dacă abonatul nu va participa la oră. Penalitatea nu se va aplica în cazul în care clientul (indiferent dacă posedă abonament sau nu) găsește un client nou plătitor (în afara clienților deja existenți ai studioului) care să participe la curs în locul său. Există posibilitatea de „a face schimb de locuri” (de programări) doar în cazul în care ambii clienți posedă Abonament Flying YogaCursul se va ține cu minim 2 (două) persoane. Abonamentele Flying Yoga nu sunt transferabile.
* În cazul în care cursul este anulat din partea instructorului, clienții înregistrați la cursul respectiv vor avea posibilitatea să recupereze cursul.

Actualizat în 01.09.2020.

Studio Etiquette
Recomandări

Vă mulțumim pentru înțelegere și cooperare!

ORAR

(Octombrie)

Dragi clienți, în luna Octombrie orele de yoga vor avea loc doar în zilele de Joi a lunii. Vă mulțumim pentru înțelegere și vă așteptăm cu drag!

Prețuri și abonamente speciale la Omni Yoga Studio, aici.

Luni

din Noiembrie

Hatha Yoga
avansat
Instr. Renata Coznici

17:30 – 18:50

Marți

din Noiembrie

Flying Yoga
toate nivelurile
Instr. Renata Coznici

08:30 – 09:30

 

din Noiembrie

Flying Yoga
toate nivelurile
Instr. Renata Coznici

17:30 – 18:30

 

din Noiembrie

Flying Yoga
toate nivelurile
Instr. Renata Coznici

18:40 – 19:40

Miercuri

din Noiembrie

Hatha Yoga
avansat
Instr. Renata Coznici

18:00 – 19:20

din Noiembrie

Happy Spine
Therapy (începător)
Instr. Renata Coznici

19:40 – 20:40

Joi

Hatha Yoga Vinyasa
intermediar/avansat
Instr. Maya Kovacs

18:00 – 19:20

Hormon Yoga

exclusiv pentru femei
Instr. Maya Kovacs

19:40 – 21:00

Vineri

Sâmbătă

Respirația…se învață sau nu?

Următoarea ediție va avea loc în curând

Renata Coznici – Instructor Yoga
Dr. Ioana Mudura –  Medic Ortodont
FT, PhD Sorin Pop – Fizioterapeut