Str. Primariei Nr. 23 (în curtea restaurantului Queen`s)
+40 757 897 720

Orar

Cum mă înregistrez?

1. Accesați linkul www.omniyoga.ro/orar
2. Alegeți cursul la care doriți să participați apăsând butonul „Register” (sau „Particip ONLINE” – în cazul în care doriți să participați la oră de la distanță), situat sub numele cursului. Se va deschide o pagină cu calendarul cursului ales.
3. Alegeți data și ora la care doriți să participați la curs, după care apăsați butonul „Continuare” din tabul deschis cu „Locuri disponibile” (atenție la ora cursului).
4. Completați datele personale cerute în fereastra nou deschisă după care, la alegere

  • Utilizează cupon/abonament” (dacă este cazul)
  • Plătesc acum” în cazul în care doriți să efectuați plata online al cursului
  • Plătesc mai târziu” în cazul în care doriți să efectuați o plată online mai târziu, sau personal la sediul studioului.

! Dacă doriți să înregistrați o programare în baza unui abonament nou, prima dată achiziționați abonamentul (vezi Prețuri) după care utilizați codul primit din mail.

5. Se va deschide o fereastră cu confirmarea programării împreună cu alte opțiuni, cum ar fi reprogramare, anulare, adăugare la calendarul dvs. personal, creare cont, etc

Pentru a înregistra mai multe programări, la alte cursuri și/sau în alte zile, repetați procedeul de mai sus.
* Dacă aveți nevoie de asistență suplimentară vă rugăm să ne contactați la 0757.897-720 (Renata Coznici)

Regulament programări

! Programările sunt obligatorii pentru fiecare curs în parte. Site-ul vă permite să vă înregistrați la mai multe cursuri în avans. Programările înregistrate se pot modifica (anula/reprograma) oricând în afara intervalului de 3 ore dinaintea începerii cursului. Anularea unui curs se poate face apăsând butonul „Anulează programarea”.
! Se acceptă doar 1 înregistrare/curs/persoană (nu vă puteți înregistra la același curs de mai multe ori de pe același cont, fiecare persoană trebuie să aibă o programare proprie); în cazul situațiilor speciale cereți sfat apelând la 0757.897-720 (Renata Coznici).
! Programările confirmate nu se mai pot anula în intervalul de 3 ore de dinaintea începerii cursului, caz în care cursul se va considera efectuat (plata cursului nu se rambursează, iar în cazul unui abonament activ, cursul se va scădea din abonament), chiar dacă abonatul nu va participa la oră.
* În cazul în care un curs este anulat din partea instructorului, abonații înregistrați la cursul respectiv vor avea posibilitatea să recupereze cursul sau, după caz, clienții vor putea fi rambursați.
În cazul neprezentării la curs al unui client programat (fără efectuarea plății online al cursului) care nu posedă abonament se va aplica o penalitate de 15 RON/curs. Clientul va achita restanța la următoarea prezență la curs, dar nu mai târziu de șase luni de zile de la data aplicării penalității. 
În cazul în care un client nu se prezintă la 3 ședințe consecutiv programate, umătoarele programări se anulează automat din programatorul studioului.
! În cazul neprogramării nu putem garanta participarea la oră.! Programările pentru Flying Yoga se vor face doar cu plata online al cursului. Anularea unei programări se poate efectua cu minim 20 de ore înaintea începerii cursului, în caz contrar, cursul se va considera efectuat, (plata cursului nu se rambursează, iar în cazul unui abonament activ, cursul se va scădea din abonament) chiar dacă abonatul nu va participa la oră. Penalitatea nu se va aplica în cazul în care clientul (indiferent dacă posedă abonament sau nu) găsește un client nou plătitor (în afara clienților deja existenți ai studioului) care să participe la curs în locul său. Există posibilitatea de „a face schimb de locuri” (de programări) doar în cazul în care ambii clienți posedă Abonament Flying YogaCursul se va ține cu minim 2 (două) persoane. Abonamentele Flying Yoga nu sunt transferabile.
* În cazul în care cursul este anulat din partea instructorului, clienții înregistrați la cursul respectiv vor avea posibilitatea să recupereze cursul sau vor putea fi rambursați în totalitate.

! Anularea unei programări la un Curs Yoga PRIVAT se poate face cu minim 24 ore înainte de începerea cursului. În cazul anulării programării în intervalul de 24 ore de dinaintea începerii cursului, se va reține 50% din plata cursului (în cazul în care cursul a fost achitat în avans) sau se va achita restanța la următoarea prezență la curs (în cazul în care înregistrarea s-a efectuat fără plata în avans al cursului).
În cazul neprezentării la un Curs Yoga PRIVAT al unui client programat (fără anunțarea prealabilă a instructorului) penalitatea de mai sus se va aplica într-un procent de 100%.
* În cazul în care un curs este anulat din partea instructorului, clienții înregistrați la cursul privat vor fi rambusați în totalitate sau vor avea posibilitatea să înregistreze o altă programare.

Actualizat în 10.01.2022.

Studio Etiquette
Recomandări

Vă mulțumim pentru înțelegere și cooperare!

ORAR

(Martie)

Prețuri și abonamente speciale la Omni Yoga Studio -> aici.

Disponibilitatea penru Cursurile de Yoga Private -> aici.

Luni

Hatha Yoga
avansat
Instr. Renata Coznici

17:30 – 18:50

Marți

Flying Yoga
toate nivelurile
Instr. Renata Coznici

08:30 – 09:30

 

Flying Yoga
toate nivelurile
Instr. Renata Coznici

17:30 – 18:30

 

Flying Yoga
toate nivelurile
Instr. Renata Coznici

18:40 – 19:40

Miercuri

Hatha Yoga
avansat
Instr. Renata Coznici

18:00 – 19:20

Happy Spine
Therapy (începător)
Instr. Renata Coznici

19:30 – 20:30

Joi

Hatha Yoga
avansat
Instr. Renata Coznici

18:00 – 19:20

Vineri

Yin Yoga with Tibetan Singing Bowls

(în curând) Iunie 2022

Instr. Renata Coznici
Muzica live: Szabo Andrea

Sâmbătă