Str. Primariei Nr. 23 (în curtea restaurantului Queen`s)
+40 757 897 720

Regulament programări și abonamente

Regulament programări

! Programările sunt obligatorii pentru fiecare curs în parte. Site-ul vă permite să vă înregistrați la mai multe cursuri în avans. Programările înregistrate se pot modifica (anula/reprograma) oricând în afara intervalului de 3 ore dinaintea începerii cursului. Anularea unui curs se poate face apăsând butonul „Anulează programarea”.
Se acceptă doar 1 înregistrare/curs/persoană (nu vă puteți înregistra la același curs de mai multe ori de pe același cont, fiecare persoană trebuie să aibă o programare proprie); în cazul situațiilor speciale cereți sfat apelând la 0757.897-720 (Renata Coznici).
! Programările confirmate nu se mai pot anula în intervalul de 3 ore de dinaintea începerii cursului, caz în care cursul se va considera efectuat (plata cursului nu se rambursează, iar în cazul unui abonament activ, cursul se va scădea din abonament), chiar dacă abonatul nu va participa la oră.
* În cazul în care un curs este anulat din partea instructorului, abonații înregistrați la cursul respectiv vor avea posibilitatea să recupereze cursul sau, după caz, clienții vor putea fi rambursați.
În cazul neprezentării la curs al unui client programat (fără efectuarea plății online al cursului) care nu posedă abonament se va aplica o penalitate în funcție de fiecare tip de curs în parte. Clientul va achita restanța la următoarea prezență la curs, dar nu mai târziu de șase luni de zile de la data aplicării penalității. 
În cazul în care un client nu se prezintă la 3 ședințe consecutiv programate, umătoarele programări se anulează automat din programatorul studioului.
! În cazul neprogramării nu putem garanta participarea la oră.! Programările pentru Flying Yoga se vor face doar cu plata online al cursului. Anularea unei programări se poate efectua cu minim 20 de ore înaintea începerii cursului, în caz contrar, cursul se va considera efectuat, (plata cursului nu se rambursează, iar în cazul unui abonament activ, cursul se va scădea din abonament) chiar dacă abonatul nu va participa la oră. Penalitatea nu se va aplica în cazul în care clientul (indiferent dacă posedă abonament sau nu) găsește un client nou plătitor (în afara clienților deja existenți ai studioului) care să participe la curs în locul său. Există posibilitatea de „a face schimb de locuri” (de programări) doar în cazul în care ambii clienți posedă Abonament Flying Yoga. Cursul se va ține cu minim 2 (două) persoane. Abonamentele Flying Yoga nu sunt transferabile.
* În cazul în care cursul este anulat din partea instructorului, clienții înregistrați la cursul respectiv vor avea posibilitatea să recupereze cursul sau vor putea fi rambursați în totalitate.

! Anularea unei programări la un Curs Yoga PRIVAT se poate face cu minim 24 ore înainte de începerea cursului. În cazul anulării programării în intervalul de 24 ore de dinaintea începerii cursului, se va reține 50% din plata cursului (în cazul în care cursul a fost achitat în avans) sau se va achita restanța la următoarea prezență la curs (în cazul în care înregistrarea s-a efectuat fără plata în avans al cursului).
În cazul neprezentării la un Curs Yoga PRIVAT al unui client programat (fără anunțarea prealabilă a instructorului) penalitatea de mai sus se va aplica într-un procent de 100%.
* În cazul în care un curs este anulat din partea instructorului, clienții înregistrați la cursul privat vor fi rambusați în totalitate sau vor avea posibilitatea să înregistreze o altă programare.

Regulament abonamente

! Abonamentele nu sunt transferabile cu excepția celor menționate în secțiunea „Abonamente transferabile”.
* În cadrul abonamentului puteți participa la cursurile oricărui instructor.
Abonamentele în curs nu se pot modifica (adică ulterior achiziției). Dacă se dorește schimbarea abonamentului se poate face în momentul achiziției următorului abonament.
* În cazul sărbătorilor legale sau a altor situații de forță majoră, dacă studioul va fi închis, prelungirea abonamentului se va efectua automat cu totalul zilelor de sărbătoare.
După depășirea termenului de valabilitate al abonamentului, cursurile neefectuate din abonament vor fi anulate. Intră în responsabilitatea fiecărui abonat în parte să țină evidența abonamentului propriu (cursurile consumate și data expirării abonamentului, care este confirmat în momentul achiziției acestuia).