Str. Primariei Nr. 23 (în curtea restaurantului Queen`s)
+40 757 897 720

Ayurveda, o abordare holistică a sănătății omului

Omul simte din ce în ce mai mult că trebuie să se adapteze la ritmul alert și la toate schimbările din ziua de azi. Stresul, timpul insuficient, alimentația neadecvată sunt doar câțiva dintre factorii agresori care ne împiedică să avem o viață sănătoasă. Totuși, societatea de azi a înțeles că singura soluție este să se întoarcă la natură, la remedii naturale, să prevină mai mult decât să trateze. Remediile naturale încep să fie din ce în ce mai căutate, deoarece oamenii sunt interesați de modalități cât mai sănătoase, atât în ceea ce privește alimentația, cât și prevenirea și tratamentul diferitelor boli/disfuncții ale organismului.

Ayurveda este poate cel mai vechi, cel mai bine elaborat și mai complex sistem de cunoștințe medicale de pe glob, cel mai cuprinzător și totodată cel mai ușor de înțeles sistem de vindecare naturală. Ayurveda se poate aplica în orice epocă și în orice areal geografic deoarece principiile ei de bază sunt universal valabile.

Scopul medicinei Ayurveda este în primul rând acela de a preveni bolile prin menținerea echilibrului dinamic între trup, minte și spirit. Corpul omenesc este considerat ca o unitate, un întreg care trebuie vindecat, chiar dacă doar o parte a lui este bolnavă. Conform principiului său de bază, omul este capabil să dețină în întregime controlul asupra propriei existențe, deci și a vindecării sale.

Vă invităm să participați la trainingul despre Ayurveda, condus de către Bhaktipad Das, care va avea loc Sâmbătă, 30.09.2017, între orele 11:00 – 17:00 (cu o pauză de masă).
Investiția este de 200 RON, pentru rezervarea locului dvs. vă rugăm să achitați un avans de minim 50% din prețul integral până în data de 27.09.2017.
Informații la : +40 757 897 720 (Renata Coznici)

Vă așteptăm cu drag,