Str. Primariei Nr. 23 (în curtea restaurantului Queen`s)
+40 757 897 720

Beautify Your Life – Wellbeing Retreat

Beautify Your Life – Wellbeing Retreat, escapadă de 3 zile din agitația cotidiană

 

Stresul, anxietatea și oboseala sunt stări pe care le cunoaștem prea bine cu toții. De la job, de la școală, de acasă. Conștientă de acest lucru, Beatrice Pantea, autoarea blogului www.beautifybybeatrice.ro, propune un Wellbeing Retreat la Conacul Archia (județul Hunedoara), unde experți în domeniul stării de bine vor împărtăși cu participantele calea spre o viață mai echilibrată și… mai Zen.

 

Proiectul se bazează pe deviza ,,continuă să evoluezi întotdeauna”, cuprinzând 3 zile intense (14-16 iunie 2019), pline de informații utile, dar și activități și antrenamente zilnice prin care veți afla exact cum puteți aplica pe termen lung o serie de trucuri pe care le vor împărtăși trainerii de top implicați în acest program: Renata Coznici (yoga), Teodora Lăzuran (pilates, fitness, aquafitness), respectiv dr. Marius Sorin Pop (fizioterapeut).

 

 

Despre proiectul Beautify Your Life – Wellbeing Retreat

Înscrieri: https://beautifybybeatrice.ro/magazin/

Un pachet include:

  • 2 nopți de cazare la locația de poveste (Conacul Archia) în week-end-ul 14-16 iunie
  • acces la toate workshop-urile experților noștri de top (yoga în natură, pilates, aqua gym, postură corectă)
  • acces la piscină și facilitățile de relaxare din cadrul conacului
  • meniul special, preparat din ingrediente naturale, în principal locale, compus din 3 mese complete pe zi
  • goodie bags oferite de către partenerii proiectului
  • în timpul programului liber, se pot efectua activități complementare: vizitarea Castelului Corvinilor, sesiuni de echitație, tenis etc.
  • transportul și day trip-urile opționale nu sunt incluse

 

Despre traineri

 

Cariera în domeniul IT a Renatei Coznici a făcut-o să simtă pe pielea (și spatele!) ei efectele statului la birou ore în șir. A avut un declic care i-a deschis calea spre yoga, un domeniu pe care l-a descoperit treptat și temeinic până l-a tranformat într-un adevărat mod de viață. Așa s-au născut numeroase colaborări cu centre de fitness, workshop-uri proprii cu invitați de renume, tabere de yoga, participări la emisiuni TV și studii din ce în ce mai profunde despre o temă inepuizabilă. În 2017 și-a deschis propriul studio de yoga (www.omniyoga.ro), unde – împreună cu mentorul ei, Kiss Zoltan Nitai, a inaugurat și prima școală de instructori yoga pentru a le oferi celor pasionați un prim pas în  dezvoltarea lor personală și profesională.

 

 

Descoperindu-și pasiunea pentru mișcare la o vârstă fragedă, Teodora Lăzuran a avut o ascensiune spectaculoasă în lumea sportului românesc. De la statutul de antrenor de gimnastică s-a dezvoltat continuu și a adus mai aproape de orădeni ramuri sportive și tipuri de workout inovatoare precum pilates, fitness, zumba ș.a.m.d. Prin propria școală de fitness și dans, ArsNova, reușește să aducă sute de eleve pe calea performanței sportive, iar în același timp îmbie doamnele și domnișoarele – prin cursurile sale interactive – la mișcare cu zâmbetul pe buze.

 

Marius Sorin Pop are peste 19 ani de experiență în domeniul fizioterapiei, dintre care primii 8 i-a petrecut profesând într-o clinică din Roma. Specialitatea lui de bază constă în evaluarea și abordarea terapeutică a sindroamelor posturale, la aceasta adăugându-se și evaluarea funcțională a sistemului cranio-cervico-mandibular, respectiv a articulației temporo-mandibulare. Cu alte cuvinte, abordarea fizioterapeutului Marius Sorin Pop este una holistică, el tratându-și pacienții în ansamblu, luând în considerare legăturile atât de importante dintre diversele sisteme ale organismului. În munca sa nu ezită să colaboreze cu specialiști din mai multe domenii, atât din țară, cât și din străinătate. Se ocupă constant de dezvoltarea unor strategii terapeutice inedite, printre acestea numărându-se și programele pentru muzicienii cu disfuncții cranio-cervico-mandibulare. În prezent, profesează în cadrul Clinicii Linea Medica din Oradea și este președintele Societății Române de Studiu al Articulației Temporo-Mandibulare.

 

 

Despre locație

Conacul Archia, unul dintre cele mai frumoase locuri de relaxare din Transilvania, oferă oaspeților săi o experiență autentică din toate punctele de vedere: locația de poveste din județul Hunedoara, în mijlocul naturii sălbatice, dar totodată aproape de repere faimoase precum Castelul Corvinilor.