Str. Primariei Nr. 23 (în curtea restaurantului Queen`s)
+40 757 897 720

Calendula, prima dată în România

Calendula, prima dată în România      

 

      Omni Yoga and Lifestyle studio vă invită cu drag la evenimentul despre: „De ce medicina modernă caută răspunsuri în metodele de vindecare dovedite de către medicina antică (ayurvedică, chineză și tibetană) pentru tratarea bolilor cronice?”, care va avea loc în data de 3 Februarie 2018, orele 12:00, în sala de conferințe al Hotelului Maxim din Oradea.
      Evenimentul va fi bilingv (limba maghiară și română), traducător: Dr. Szabo Eva.
 
      Poate vă întrebați care a fost factorul declanșator pentru a organiza un astfel de eveniment „Calendula pentru prima dată în România!”. Răspunsul îl puteți afla citind articolul următor: „Calendula mi-a dat viața înapoi”
 
      Putem observa că lumea se schimbă într-un ritm accelerat și cu ea, bolile și bolnavii. Din ce în ce mai mulți pacienți contactează clinica Calendula care suferă din cauza poluării mediului înconjurător și al produselor alimentare, care dau naștere la boli din ce în ce mai complexe, cronice.
      “Medicina modernă nu are soluție pentru detoxificarea corpului la nivel celular, în schimb ayurveda are.”, ne informează Bede Palma, directoarea centrului medical Calendula, situat în Siofok, Ungaria.
      Printre bolile cel mai des întâlnite care se vindecă la clinica Calendula putem aminti: probleme de mobilitate, probleme gastroenterologice, tulburări metabolice (cum ar fi: excesul în greutate, diabetul de tip 2, nivelul ridicat de colesterol, al trigliceridelor și al grăsimilor în sânge), precum și tulburări al sistemului nervos vegetativ (cum ar fi: tensiune arterială ridicată și diferite alergii). Metodele folosite sunt excepționale pentru detoxificarea și readucerea în echilibru al întregului organism, întărirea sistemului imunitar și prevenție.
 
      Despre toate acestea și multe altele vă va vorbi Dr. Szkopincev Diana, medic de familie și medic ayurvedic.
      În urma prezentării, va avea loc o sesiune de întrebări și răspunsuri unde participanții vor putea să adreseze întrebări legate de probleme de sănătate.
 
      INFORMAȚII
  • Accesul la eveniment este de 30 RON dacă se achită până în data de 29.01.2018 (la sediul Omni Yoga Studio, str. Primăriei, nr. 23), iar după această dată este de 40 RON.
  • Vă rugăm să vă confirmați prezența prin înregistrarea online la „Eveniment Calendula” accesând linkul www.omniyoga.ro/orar.
  • De asemenea, cei care doresc sa obțină un diagnostic pulsologic sunt rugați să se înscrie la Renata Coznici (0757-897-720) înainte de eveniment sau în ziua evenimentului în limita locurilor disponibile. După sesiunea de întrebări și răspunsuri doritorii se vor întâlni personal cu Dr. Szkopincev Diana pentru obținerea diagnosticului (în ordinea în care au fost înscriși). Costul unui diagnostic pulsologic este de 50 € (plătibil în ziua evenimentului în € , HUF sau RON).
  • Tot în cadrul evenimentului veți avea ocazia să achiziționați preparate ayurvedice și cărți de bucate.
 
Vă așteptăm cu mare drag,
Renata Coznici
fondator al Studioului Omni Yoga