Str. Primariei Nr. 23 (în curtea restaurantului Queen`s)
+40 757 897 720

Inițiere în Hatha Yoga


Inițiere în Hatha Yoga

Acest eveniment de inițiere în Hatha Yoga este dedicat tuturor debutanților în yoga și, de asemenea tuturor persoanelor care doresc să aprofundeze practica asanelor (posturile yoghine) și al pranayamei (exercițiile de respirație)
Workshop-ul se va derula pe o perioadă de două zile. Participanții vor primi o inițiere în respirație (prezentare și practică) și vor aprofunda 50 de asane de bază prin metoda step-by-step (generalități, prezentare și practică, beneficii, contraindicații și, la nevoie, personalizarea asanelor pentru fiecare practicant in parte).

Pranayama reprezintă baza în practica yoga, indiferent că ne referim la executarea asanelor (posturilor yoghine) sau la diferite tipuri de meditație, deoarece prin pranayama, energia vitală, adică prana, este acumulată și condusă mai departe în toate părțile corpului. Acest control al respirației va permite practicantului să experimenteze și să înțeleagă cu adevărat elementele fizice la un nivel mult mai subtil.

Înțelepții yoghini afirmă că pranayama este știința respirației, este „butucul în jurul căruia se învârte roata vieții”.
Precum leii, elefanții și tigrii sunt îmblânziți foarte încet și cu precauție, la fel și prana ar trebui să fie adusă sub control foarte încet și gradual, în funcție de capacitatea și limitările fizice ale practicantului.”(Hatha Yoga Pradipika, cap. II, versetul 16)

Dacă dorim să simțim cu adevărat beneficiile asanelor este nevoie, în primul rând să înțelegem biomecanica mușchilor și aliniamentele corpului în crearea posturilor, respectiv cum anume putem integra respirația în timpul executării asanelor.
Posturile yoghine pot fi considerate „cheile” ce deblochează conștiința corpului nostru. Cele 50 de „asane cheie” ale practicii Hatha Yoga reprezintă o referință vizuală pentru practicant cu scopul de a-l ajuta în călătoria sa individuală.

Yoga în sine este o adevărată explorare atât la nivelul corpului cât și la nivelul minții și al spiritului.

Așadar vă invit să ne bucurăm de practică și să găsim împreună metodele cele mai optime care vor deschide porțile către experiența dvs. individuală în yoga.

Durata workshop-ului este de 10 ore, Sâmbătă între orele 09:00 – 13:30 și Duminică între orele 10:00 – 16:30, iar prețul este de 490 RON/pers.

BONUS!
Participanții vor beneficia de o reducere de 10% la achiziția unui abonament de yoga la Omni Yoga Studio. Reducerea este valabilă timp de 30 de zile de la data workshop-ului.

Înregistrarea la workshop se poate face accesând linkul de mai jos, locurile sunt limitate:
https://app.acuityscheduling.com/schedule.php?owner=17054157&calendarID=4684260

Condiții de anulare: orice programare înregistrată se poate anula cel târziu cu 3 zile înainte de începerea workshop-ului. Orice cerere de anulare din intervalul celor 3 zile dinaintea începerii workshop-ului nu garantează rambursarea integrală a costului workshop-ului.

Omni Yoga School își rezervă dreptul de a modifica data workshop-ului dacă este necesar.
* În cazul în care workshop-ul este anulat din partea instructorului, persoanele înregistrate vor fi rambursați în totalitate.

Pentru informații suplimentare mă puteți contacta pe nr. de tel: 0757 897 720

Cu drag,
Renata Coznici