Str. Primariei Nr. 23 (în curtea restaurantului Queen`s)
+40 757 897 720

Despre treburi femeiești

Îmi face o mare plăcere să contribui la promovarea acestui eveniment deoarece consider că este foarte util și totodată necesar ca noi, femeile să fim conștiente de ce se petrece în corpul nostru. Din respect față de noi înșine avem obligația de femeie să ne interesăm, să învățăm și să conștientizăm cum funcționează acest corp minunat al nostru.
În urma conferinței de Sâmbătă, Luni (05.11.2018, orele 19:00) și Marți (06.11.2018, orele 19:30) se va face follow-up la Omni Yoga Studio: „Yoga și sesiuni de întrebări și răspunsuri” (situații particulare, private, personalizate, etc.). Înscrierile se vor putea face pe loc, imediat după conferință, locurile vor fi limitate. Am stabilit împreună cu organizatoarele evenimentului o reducere de 20 RON din prețul biletului pentru clientele studioului. Biletele le puteți achiziționa direct de la mine.

Opt din zece femei trăiesc zilnic cu simptome despre care se spune că sunt „treburi femeiești”. Trăiesc, suferă, suportă cu stoicism lucruri despre care nu se vorbește dar care provoacă suferință și disconfort. Pe parcursul anilor, în special după 35 de ani, toate aceste simptome evoluează în dezechilibre majore sau chiar boli grave pentru care, de multe ori, se oferă soluții prea târziu, când calitatea vieții este compromisă iremediabil.

În tot acest timp, femeilor li se oferă ca opțiuni, fie antidotul universal – pilula anticoncepțională și/sau antibiotice, fie sfatul clasic „mănâncă mai puțin și fă mai multă mișcare”, fie li se neagă suferința cu sugestii de tipul: „Doamnă, dvs aveți impresia că situația în care vă aflați e mai gravă decât în realitate!” și „E normal să suferiți atât de mult la menstruație”. (n.a. ambele sunt răspunsuri reale oferite de medici unor paciente)

NU este normal să se întâmple așa!

Te invit la un eveniment de revelație pentru sănătatea feminină, să afli, într-o atmosferă caldă și relaxantă, despre ce este normal și ce NU este normal să se întâmple într-un corp de femeie!
Te invit să îți aduci alături toate femeile dragi din viață, mama, sora, fiica adolescentă, prietena cea mai bună și colegele de birou!
Adu cu tine toate neclaritățile, îndoielile, fricile și întrebările pe care nu ai știut niciodată cui să le pui despre sănătatea ta de FEMEIE!

Vino să afli:
➤ Care sunt cele 4 rădăcini ale dezechilibrelor hormonale feminine – unde greșim și ce nu ni se spune despre sănătatea femeii!
➤ Ce se întamplă în corpul femeii la adolescență, cum se modifică tabloul hormonal odată cu sarcina, ce se schimbă după 35 de ani, cum și când se instalează menopauza
➤ Cele mai simple schimbări pe care le poți face pentru a reduce din simptomele sindromului premenstrual chiar de mâine
➤ Ce mâncăm? Nutriție terapeutică pentru cele mai întâlnite dezechilibre feminine. Adică EXACT ce ALIMENTE și REȚETE adaugăm și ce trebuie neaparat să eliminăm din dietă pentru afecțiuni ca: oboseală cronică, amenoree, acnee, chisturi, infertilitate, exces ponderal, sângerări abundente și dureroase, infectii de col uterin, infectii cronice, candidoze, depresie și anxietate
➤ Care sunt cele 4 faze ale ciclului menstrual feminin și cum susținem ciclicitatea prin nutriție și mișcare
➤ Cum să îți urmărești ciclicitatea în scop contraceptiv
➤ Cu ce terapii alternative poți susține tratamentul alopat în diagnostice medicale de ovare polichistice, endometrioza, fibrom uterin, cancere hormono dependente

“E mai ușor să va reechilibrați hormonii decat să trăiți cu nefericirea produsă de dezechilibrele hormonale.” Dr. Sara Gottfied

În foaierul sălii va fi amenajată o zonă cu expozanți atent selectionati de produse naturale LOCALE pentru un stil de viață sănătos. Veți putea găși aici pâine cu maia, dulcețuri bio fără zahăr, dulciuri raw-vegane, uleiuri presate la rece, cosmetice naturale și suplimente de înaltă calitate terapeutică, toate produse local.

⚡ Speakeri ⚡

Mihaela este consilier de sănătate feminină și echilibru hormonal, instructor de yoga și gimnastică perineală, iar sub toate acestea pulsează pasiunea pentru bucătărie și mâncăruri vindecătoare.
O găsești pe www.foodfairy.ro și pe Instagram: foodfairy.ro

Mariana este Health & Nutrition Coach și fondatoarea Centrului de nutriție și remodelare corporală Harmony, din Oradea.
www.centrul-harmony.ro

⚡CÂND ȘI UNDE⚡
Double Tree By Hilton, Oradea
Sala Varadinum Ballroom & Foyer
Sâmbătă, 3 noiembrie
Ora: 11:00 – 15:00
Înregistrarea participanților se face începând cu ora 10:30.
Conferința va începe la ora stabilită și, din respect pentru cele care ajung la timp, nu vor există întârzieri sau amânări.

⚡INFO BILETE⚡
Taxa de participare pentru această conferință este 150 RON. Biletele în avans se pot achiziționa:
* în mod direct de la Centrul Harmony, str. Ioan Slavici nr 105, Sânmartin, jud Bihor,
** Cafeneaua The Dripper, Str. Vasile Alecsandri nr. 9
*** Omni Yoga and Lifestyle Studio, str. Primăriei, nr. 23 (în curtea Restaurantului Queen`s). Clientele studioului beneficiază de o reducere de 20 RON din prețul biletului (tel: 0757 897 720, Renata Coznici)
**** prin transfer bancar. Pentru achitarea taxei prin transfer bancar trimite un sms la 0728.089.865 cu textul “IBAN conferință” și numele persoanei/persoanelor pentru care se achită taxa.

Pentru a vizualiza evenimentul pe facebook, click aici.

Te așteptăm cu drag!