Str. Primariei Nr. 23 (în curtea restaurantului Queen`s)
+40 757 897 720

Flying Yoga

Yoga și „terapia inversiunii” în hamace

Doar prin programare telefonică (telefon/sms): (004) 0757 897 720.

Flying fitness este o activitate provocatoare, relaxantă și chiar amuzantă, plină cu beneficii pentru organism.
Această nouă formă de întreținere a corpului implică mai multe tipuri de exerciții fizice inspirate din yoga, dans, pilates sau acrobații aeriene. Elementul cel mai interesant este metoda unică de executare a exercițiilor, deoarece o parte dintre acestea se fac în aer, într-un hamac. Hamacul acționează ca un leagăn sau trapez, ceea ce îmbunătățește flexibilitatea și mișcarea ușoară a corpului. 

Tehnicile, flying fitness și yoga se combină perfect întrucât foarte multe exerciții din hamac sunt inspirate din yoga, mai mult de atât, hamacul ne permite conștientizarea propriei greutăți și menținerea corpului în poziții statice și active și ne poate ajuta să executăm și să învățăm corect și într-un timp relativ scurt multe asane (posturi yoga) de pe sol.
Din punctul de vedere al posturilor inverse din yoga, și în hamace este posibilă executarea acestora. Această tehnică poartă numele de „terapia inversiunii”, prin care pacienții sunt atârnați cu capul în jos pentru a elimina presiunea dintre vertebre.

Pe lângă aceasta ne mai putem bucura și de alte beneficii: alină durerile musculare și ale articulațiilor, hidratează discurile vertebrale, echilibrează sistemul nervos, crește mobilitatea și flexibilitatea corpului, întărește sistemul imunitar, are loc stimularea funcției creierului și purificarea sângelui.

Scopul este același ca și în yoga: autocunoașterea și depășirea limitelor proprii.

Esența în a lucra cu aceste hamace este să învățăm atât tehnica folosirii lor, cât și activarea corpului nostru. Să învățăm să fim intuitivi, iar inteligența înnăscută a corpului nostru și mecanismele noastre de orientare internă să ne călăuzească dincolo de limitele noastre. Așa vom putea progresa.

Flying fitness este cel mai complex și fortifiant program de exerciții de creștere a forței. Vei rămâne plăcut surprins de faptul că vei obține rezultate chiar după prima ședință fără să îți suprasoliciți corpul.

Instructor: