Str. Primariei Nr. 23 (în curtea restaurantului Queen`s)
+40 757 897 720

Tabăra Yoga 2017

Alăturați-vă acestei tabere dacă doriți să vă redescoperiți și să vă reconectați cu propria persoană și cu natura. Această  experiență vă va oferi o înțelegere mai profundă a practicii yoga și a stilului de viață prin care vă veți putea transforma viața.

Printr-o practică disciplinată în timp, veți deveni conștienți de o schimbare în idealurile și principiile voastre. Vă veți descoperi  limitele, iar prin înțelegerea și folosirea pe deplin a principiilor universale, vă veți elibera mintea de iluzii și veți intra într-o viață de libertate!

Experimentați vindecarea și întinerirea prin practicile terapeutice yoghine (practica asanelor, pranayama, meditație, filosofie)

Cabana unde se va desfășura tabăra, vă va întâmpina în mijlocul unui peisaj de vis, cu intrarea străjuită de brazi ce anunță de  la început o excelentă combinație de confort și relaxare în natură.

Locul desfășurării taberei este Sat. Vartop, 517040, Arieseni la Cabana Art***. Perioada taberei este 9 – 13 August 2017. Sosirea la cabană va avea loc Miercuri, 09.08, între orele 17:00 – 20:00.

Prețul taberei este de 450 RON, include cazarea cu toate facilitățile cabanei și 3 mese principale/zi. Înregistrarea se va face prin plata unui avans de 250 RON, cel târziu până în data de 01 Iulie 2017.

Cu ajutorul programului conceput vă vom ajuta să vă regăsiți într-o atmosferă liniștită și odihnitoare, departe de agitația și grijile de zi cu zi.

Invitat special: Bhaktipada Prabhu

Bhaktipada Prabhu, s-a născut pe teritoriul fostei Uniuni Sovietice, în Uzhgorod, încă în perioada comunismului. Avea doar șase sau șapte ani când și-a întrebat bunicul ce înseamnă moartea. Bunicul său i-a răspuns: viața înseamnă să trăiești, iar moartea este atunci când încetezi să mai trăiești. Acest răspuns nu i-a adus satisfacții prea mari, așa că a decis să se pornească în cercetarea secretelor vieții, cercetare ce a durat aproximativ 25 de ani.
În ideea înțelegerii întregului proces a citit nenumărate cărți ezoterice și spirituale, dar răspunsul complet i s-a format în anul 1995 după ce a citit cărțile lui Śrīla Prabhupada.
În vara anului 1997, luna Iulie, s-a mutat în Valea Krishna devenind călugăr, dedicându-și viața servirii lui Dumnezeu. Numele de Bhaktipada Das l-a primit de la maestrul său spiritual, Srila Sivarama Swami Maharaj.
Activitatea sa principală este împărtășirea acestei științe la seminariile despre yoga și la trainingurile de dezvoltare personală și auto-formare pe care le organizează în mod repetat în diferite orașe. Seminariile și trainingurile sale se bazează pe scripturi vedice reușind să transmită învățăturile într-un mod clar și transparent, ușor de înțeles pentru oricine.
Ca informațiile să fie și mai accesibile el a creat mai multe înregistrari video, pe care le puteți vizualiza aici.

Înscrieri și informații suplimentare: Renata Coznici (oo4) 0757-897-720.

Vă așteptăm cu drag!