Str. Primariei Nr. 23 (în curtea restaurantului Queen`s)
+40 757 897 720

Via Ferrata & Tiroliana

Back to the wild!

Via Ferrata & Tiroliana 

Cheile Turzii

 

Dragi prieteni și clienți,

Vă plac drumețiile montane și nu aveți program pentru Sâmbătă, 08 August 2020?

Omni Yoga Studio împreună cu Aventura Bihor vă pregătește o experiență de neuitat în care, nu doar că vom fi provocați să ne testăm limitele dar peisajele sunt de-a dreptul impresionante. Traseul de via ferrata din Cheile Turzii este deosebit de spectaculos. În ierarhia obiectivelor turistice naturale din România, Cheile Turzii se situează pe poziție fruntașă datorită caracterului unic.

VIDEO Via Ferrata Cheile Turzii

Echipamentul individual necesar (ham escaladă/alpinism, lonje de via ferrata, cască) va fi asigurată de către Aventura Bihor. Atenție la încălțămintea cu care parcurgeți traseul. Încălțămintea cu talpă moale (aderentă la stâncă) vă poate ajuta în traseul de via ferrata. O pereche de bocanci vă va ajuta mult în zona de acces/retragere din traseu.

 

 

Traseul este recomandat celor care au o condiție fizică bună. Traseul este sportiv și poate pune probleme serioase la parcurgere pentru cineva fără experiență. Vă sfătuim să parcurgeți mai întâi o via ferrata mai ușoară pentru a câștiga experiență.

Și ca să amplificăm adrenalina, vom încheia drumeția cu o tiroliană de 600 m lungime și o diferență de nivel de 100 m. Viteza poate ajunge până la 100 km/h.

 

 

 

VIDEO Tiroliana Cheile Turzii

Numărul maxim de participanți este de 12 persoane.
Pornirea va avea loc Sâmbătă, 08 August 2020, la ora 7:00 din Oradea cu mașini proprii. Este recomandat ca participanții să se grupeze pe mașini.

Înscrieri și informații suplimentare: Renata Coznici (004) 0757-897-720.

Vă așteptăm cu drag,
Renata Coznici