Str. Primariei Nr. 23 (în curtea restaurantului Queen`s)
+40 757 897 720

Yin Yoga with Tibetan Singing Bowls

Yin Yoga with Tibetan Singing Bowls

Bolurile tibetane au fost folosite de secole pentru a favoriza vindecarea și meditația. Ele creează o gamă de sunete care restabilesc frecvențele vibraționale ale corpului. Aceste sunete sunt adevărate medicamente energetice, care induc o stare profundă de relaxare eliminând stresul, depresia și diferitele dureri ale corpului. Are efecte pozitive inclusiv asupra tulburărilor emoționale și spirituale.

Legea vibrației ne învață că totul în Univers se află într-o continuă mișcare, având vibrație proprie. Sunetul este o vibrație, iar vibrația atinge fiecare părticică a ființei noastre fizice, astfel sunetul nu este perceput doar de urechile noastre ci și de fiecare celulă al corpului nostru.

Toate părțile corpului au o frecvență de rezonanță proprie. Atunci când un organ sau o altă parte a corpului vibrează „în afara tonului” sau non-armonios, spunem că suntem ne-sănătoși sau „bolnavi”, astfel fluxul energetic în corp este împiedicat. Un corp este într-o stare sănătoasă atunci când fiecare celulă și fiecare organ rezonează în armonie cu întreaga ființă.

Pe aceeași idee se bazează și vindecarea prin folosirea bolurilor tibetane. Atunci când fluxul de energie este împiedicat, organul sau țesutul în cauză nu mai vibrează la o frecvență sănătoasă și, prin urmare, are ca rezultat un fel de slăbiciune sau boală. Frecvențele sunetelor create de bolurile tibetane restaurează și optimizează fluxul energetic al corpului în cazul în care acest lucru este necesar.

Putem accentua aceste efecte vindecătoare prin utilizarea diferitelor asane (posturi fizice) din yoga care ne ajuta să ne dezvoltăm și mai mult capacitatea de „deschidere” și „acceptare” a ființei noastre.

Instructor Yoga: Renata Coznici
Muzica live: Andrea Szabo

Taxa de participare 50 RON/pers. Cursul nu intră în abonament.

Cei care doresc să participe la oră se pot înregistra aici: http://omniyoga.ro/orar/
Se vor lua în considerare doar înregistrările făcute pe site.
Numărul maxim de participanți: 15

Evenimentul are loc ocazional, iar data sesiunii se va afișa mereu în Orar.

Instructor: