Str. Primariei Nr. 23 (în curtea restaurantului Queen`s)
+40 757 897 720

Yoga cu Renata la piscina Silver Hotel

Efectele benefice ale practicii yoga se resimt cel mai bine când o practicăm în aer liber. De aceea în această vară vom profita de cald și soare și vom încerca să ne petrecem cât mai mult timp afara în natură.

Yoga, soare, verdeață și o piscină cu apă limpede este combo-ul perfect pentru a vă începe weekendul în adevăratul sens al cuvântului. Vă asigurăm condițiile și atmosfera prin care vă veți putea detașa de haosul și goana din timpul săptămânii cu scopul de a restabili armonia dintre corp, minte și spirit.

Vă așteptăm cu drag în acest cadru deosebit oferit de către Hotel Silver Oradea (strada Louis Pasteur – 102, dincolo de Spitalul Județean), Sâmbătă, 10 Iunie 2017, orele 10:00.

Vă recomandăm o îmbrăcăminte cât mai lejeră și să aveți la voi și salteluțe de yoga întrucât activitatea se va desfășura la marginea bazinului, nu în apă. Accesul pentru ora de yoga este gratuit, iar dacă veți dori să rămâneți să vă bronzați și să vă bucurați de piscină, veți avea de achitat biletul de acces (20 lei – adulți).

Organizatori: Evenimente Oradea și Renata Coznici.

Eveniment facebook aici.