Str. Primariei Nr. 23 (în curtea restaurantului Queen`s)
+40 757 897 720

Hatha Yoga „Step by step”

Hatha Yoga „Step by step”

„Yoga”… un cuvânt care are atât de multe de spus!

Dar oare ce înseamna yoga cu adevărat?

Cine l-a practicat în antichitate? De ce s-a practicat yoga mai demult și de ce se practică acum?

Există multe întrebări legate de acest subiect și, pe măsură ce această practică se răspândește tot mai mult în jurul nostru, numărul întrebărilor crește. Datorită tehnologiei avansate putem găsi nenumărate surse de informație, dar pentru o înțelegere mai profundă este nevoie de filtrarea și interpretarea corectă a informațiilor.

Prin acest curs de yoga dorim să creăm o imagine de ansamblu al întregii practici prin abordarea celor mai importante aspecte ale sale. Yoga ne poate spijini în dezvoltarea noastră personală pe toate planurile dacă înțelegem cum trebuie să o abordăm.

Hatha Yoga „Step by Step” presupune două tipuri de workshop-uri:

  • Workshop Hatha Yoga „Step by Step” I – Introducere în Yoga (teorie, exerciții de respirație și meditație)

Workshop-ul are o durată de 60 minute și se bazează pe latura științifică, filosofică și spirituală a practicii, incluse într-o discuție interactivă.

  • Workshop Hatha Yoga „Step by Step” II – Arta practicii asanelor (teorie și practică)

Workshop-ul are o durată de 120 minute și este împărțită în două părți: în prima parte a cursului se vor discuta instrucțiunile de executare al asanelor (posturilor), contraindicațiile și alternativele acestora; iar în a doua parte a cursului accentul se va pune pe rolul respirației în asane în vederea creării unei secvențe și al unui flux energetic mai bun.

Țelul nostru este ca fiecare participant să ajungă să înțeleagă ce înseamnă yoga, la ce ne ajută și cum putem să o practicăm corect, în vederea creșterii calității vieții. Prin urmare, omul va ști cum să aplice yoga în viața sa de zi cu zi în funcție de necesitățile sale pe plan fizic, emoțional sau spiritual.

Deși titlul cursului limitează oarecum publicul, noi îl recomandăm tuturora, deoarece revenirea la bazele practicii nu face altceva decât să ne ofere o cunoaștere și mai profundă a acestei științe.

Participarea la aceste workshop-uri se poate face pe bază de programare atunci cand sunt disponibile în orar.

Instructor: