Str. Primariei Nr. 23 (în curtea restaurantului Queen`s)
+40 757 897 720

YogaHour și Meditație cu Ioana Hudiță

Înainte de concediul de vară dorim să vă suprindem cu o clasă de yoga cu creativa profesoară de yoga din Bucuresti, Ioana Hudiță.

Yogahour și Meditație este o sesiune practică de două ore, o călătorie dinspre corpul fizic, grosier, către corp subtil, energetic.
Vom folosi tehnologia Yogahour® pentru prima parte adresată pregătirii și echilibrării corpului fizic.
A doua parte, dedicată echilibrării centrilor energetici subtili va consta în pranayama și meditație (tehnici de extensie a respirației și stabilizare a mintii).

 

Yogahour® este o clasă de vinyasa yoga (flow) accesibilă, rezonabilă ca preț și predată la nivel expert (cu măiestrie) care oferă instrucțiuni clare și precise de aliniament. Yogahour are scopul de a fi cea mai accesibilă și în același timp dificilă oră de yoga pe bază de flow (vinyasa) și aliniament (formă) oferită oriunde.

Yogahour a fost concepută în Tucson, Arizona de către Darren Rhodes. Unul din obiectivele principale al Yogahour este de a susține studiourile locale și longevitatea practicii.
Tehnologia de predare a yogahour reprezintă modul în care instrucțiunile de formă, siguranță și rafinament (inform flow) îmbogațesc și clarifică practica vinyasa.

 

Forma
Instrucțiunile de formă ajută elevii să intre și să iasă în mod eficient din forma de bază a posturilor.

Siguranța (forță)
Instrucțiunile de siguranță crează stabilitate și reduc riscul accidentărilor.

Rafinament (expansiune)
Instrucțiunile de rafinament amplifică postura, îmbunătățesc conștientizarea și nuanțează.

Pregătire/Postură
Pregătirea face parte din fiecare postură. A ști unde începe și se termină fiecare postură aduce claritate, siguranță și îndreaptă practicantul spre succes.

Limbajul predefinit
O sutra este o învățătură complexă prezentată în cel mai succint mod posibil. Pentru a maximiza accesibilitatea, yogahour utilizează un limbaj predefinit sub formă de sutre.

Prețul clasei de yoga este de 50 RON/pers (durata 2 ore), sau 40 RON dacă se achită în avans până în data de 20.07.2018 (Vineri).

Pentru înregistrări vă rog să accesați site-ul www.omniyoga.ro/orar (alegeți „YogaHour și Meditație cu Ioana Hudiță” -> butonul Register după care alegeti cursul dorit și finalizați programarea; programarea va fi confirmată printr-un mail) 
Se vor lua în considerare doar înregistrările făcute pe site. 
Dacă aveți dificultăți cu programarea online vă rog să apelați la Renata (+40 757 897 720).

Despre Ioana Hudiță 

Ioana a descoperit practica Yoga încă de la vârsta de 11 ani, datorită profesoarei sale de gimnastică și mentorului său, Elena Tutan. Ioana călătorește, învață, conectează oamenii, cultivă și dă mai departe pasiunea pentru o viață armonioasă.
Purtând recunoștință profundă profesorilor săi, din 2011, ea împărtășește prin clasele sale tradițiile Vinyasa Krama, Anusara, Yin, Restorative și Hatha-yoga tradițională. Până în prezent, cunoștințele acumulate se datorează studiului cu Elena Brower, Srivastava Ramaswami, Vlad Șovărel, Seane Corn, Dharma Mittra, Noah Maze, Anodea Judith, Darren Rhodes, Neda Honarvar și, nu în ultimul rând, lui Lee Majewski și profesorilor de la institutul Kaivalyadhama, India.

www.zencornerproject.ro
https://www.linkedin.com/in/hudita/
Zen Corner Project
Despre noi Zen Cor­ner este un pro­iect ini­țiat în Bucu­rești, dar cu inten­ția de a se des­chi­de și către alte zone din țară. Pro­iec­tul cre­a­ză oport­u­ni­tăți prin care ori­ci­ne poa­te încer­ca Yoga într-o for­mă acce­si­bi­lă și pri­e­te­noa­să.

Vă așteptăm cu drag,
Namaste!