Str. Primariei Nr. 23 (în curtea restaurantului Queen`s)
+40 757 897 720

Zen Kids Club

          Dintotdeauna am rezonat cu energia copiilor, în special de când am devenit și eu mămică având acum o fetiță adorabilă de 11 ani. M-a fascinat atât lumea pe care copii și-o creează în jurul lor printr-un joc constant, cât și imaginația lor captivantă, dar și povestea continuă în care trăiesc în fiecare clipă. Lumea unui copi debordează de „frumos”, de energie pozitivă. de iubire necondiționată, de curiozitate și entuziasm, de  vise mărețe, de zâmbete și voioșie.

          Cred cu tărie că un copil are constant atât de multe de oferit dar în același timp, are nevoie să primească răspunsuri la nevoile sale de bază, pentru a-și descoperi adevăratul potențial în vederea valorificării adevăratelor capacități pe care le are. Este absolut fascinantă dorința neobosită a unui copil de a se juca, din momentul în care deschide ochișorii dimineața și până merge din nou la somn … este minunat cum reușeste un copil, de fiecare dată, să-și păstreze același interes pentru joc, pentru că jocul reprezintă universul său în care trăiește cu zâmbetul pe buze, în care învață și se dezvoltă, în care se incarcă cu tot ceea ce are nevoie. 

          Dacă pe vremuri copilăria se desfășura ori la țară la bunici, ori pe teren, în fața blocului și varia de la jocuri inventate, jocuri de socializare la jocuri în echipe, în ziua de azi, lucrurile arată cu totul altfel. Din păcate, ritmul alert al vieții părinților, dar și prezența excesivă a tehnologiei în viața copilului din ziua de azi au contribuit la înlocuirea jocului de odinioară cu orele petrecute în fața unui ecran sau în lumea jocurilor online.

În dorința de a menține și dezvolta adevăratele valori ale copilăriei, am demarat un proiect dedicat în totalitate copiilor, proiectul Zen Kids Club.

          Zen Kids Club este locul unde recreăm trăim lumea copilăriei, exact așa cum este ea, prin joc, socializare, informație și mișcare. Ce înseamnă un copil zen ? Este acel copil care râde din toată inima, care zburdă de energie, care crește și învață prin joc, care socializează și împărtășește cu cei din jur din energia sa minunată, care empatizează și își oferă suportul șI iubirea necondiționată, celor din jur dar mai ales, lui însuși. La Zen Kids Club, imaginația copilului tău va prinde contur prin joacă, socializare și mișcare, atât în interior cât și în natură. Activitățile vor alterna de la ore de desen, ateliere de pictură, grafică la scenete de teatru, deghizări, yoga pentru copii, jocuri în echipă, fotografie și modelaj ateliere de gătit, ateliere de grădinărit, ore de povești și lectură și multă, multă mișcare.

          Din postura de părinte, cred că pe lângă visele mărețe pe care le avem pentru copiii noștri, pozițiile sociale și profesionale în care ne dorim să îi vedem la maturitate, cea mai mare bucurie a noastră rămâne aceea de a ne vedea copilul fericit, zâmbind, bucurându-se de viață. Cu această motivație, te aștept împreună cu copilul tău la Zen Kids Club!

          Hai să recreăm copilăria de odinioară, să îndrumăm copilul din ziua de azi spre jocul din viața reală, spre mișcare, spre socializare, spre magia și bucuria de a fi cu adevărat copil.

Activități desfășurate

  • Yoga pentru copii este activitatea dedicată copiilor, unde îmbinăm mișcarea, relaxarea și imaginația. Este spațiul unde copilul învață despre sine, despre frumusețea sa interioară și despre puterea sa de a crea. Aici creăm atmosfera perfectă pentru socializare, prin empatie și bun simț și învățăm să ne conectăm cu tot ceea ce ne înconjoară.
  • Family Yoga
    Este ocazia ideală de conectare prin joc și miscare între părinte și copil, într-un spațiu de non judecată, în deplină acceptare și relaxare. La family yoga, copiii și părinții devin parte dintr- un Univers al imaginației, al creativității, al spiritului ludic, al relaxării și bucuriei· de a fi copil. Activitatea orei este gândită pentru participarea unui părinte cu copilului său. Nu este nevoie pregătirea fizică pentru a participa la această oră, dar este recomandată voia bună și cheful de joacă și relaxare.
  • Limba Engleză pentru copii
    Nivel primar
    În sistemul de predare îmbin metoda clasică cu aspectul practic al utilizării/asimilării limbii engleze prin diverse jocuri și lecturi specifice. Astfel, copilul își dezvoltă vocabularul, asociază ușor acțiunea, cuvintele și exersează constant pronunțarea corectă a limbii engleze.
    Nivel preșcolar
    Orice copil învață cel mai bine atunci când se joacă. Orele de engleză pentru preșcolari vor fi preponderent desfășurate prin jocuri aplicative, muzică, creativitate și socializare. Este vârsta la care copilul își creează primele preferințe și simt că limba engleză merită să fie asimilată cu deschidere și bucurie.
  • Atelier gestionare emoții  
    Cu ajutorul poveștilor terapeutice și prin jocuri specifice, copiii învață să-și recunoască emoțiile, să le denumească și să le gestioneze, prin exerciții de respirație, exerciții de mișcare dar și prin meditație (dinamică sau statică).
    Un copil care își recunoaște emoțiile, le verbalizează, știe să ceară ajutorul în momentele în care simte că are nevoie.
    Acest atelier încurajează conectarea copilului la propriul corp și la acceptarea și validarea emoțiilor sale.
  • Atelier de lectură & role play
    Este un atelier unde imaginația și creativitatea copilului sunt stimulate prin crearea unor povești/momente imaginare cu diverse tematici, care sunt transpuse prin jocul de rol al copilului. Această activitate încurajează exprimarea liberă, socializarea și promovează unicitatea fiecărui copil, prin aportul personal în creația unei povești/ joc imaginar.
  • Atelier mandale / mindfulness/ meditații
    Este un atelier destinat interiorizării și conectării cu liniștea pe care o găsim, fiecare dintre noi, în interiorul nostru. Toate cele trei tipuri de ateliere (vor fi susținute separat) implică prezența copilului în momentul „acum și aici”. Atelierul de mandale cât și cel de mindfulness, încurajează creativitatea și răbdarea dar și nivelul de implicare și prezență al copilului, în activitate.
    Atelierul de meditații presupune ghidarea copilului către lumea sa interioară, în spațiul unde se întâlnește cu gândurile sale, cu trăirile și cu emoțiile. Aici descoperă cei îi aduce de fapt, acea stare de bine, de acceptare, de împăcare cu sine și cu cei din jur. În meditație, copilul este încurajat să-și asculte vocea interioară, să fie prezent pentru sine, cu blândețe și, în același timp, învață să acceseze acea stare de interiorizare, de liniște și în momentele din viața de zi cu zi.