Str. Primariei Nr. 23 (în curtea restaurantului Queen`s)
+40 757 897 720

Disconnect to Reconnect

 

O oază de liniște în mijlocul naturii. Unde să evadăm dacă nu în natură?

Avem nevoia și dreptul de a petrece o parte a vieții noastre având grijă de sufletul nostru. Nu este ușor. Răspunsurile se află în noi. Sufletul știe întotdeauna ce să facă pentru a se vindeca pe sine însuși. Marea provocare este să amuțești mintea.
Sufletul, ca și trupul, trăiește prin ceea ce îl hrănește. Se bucură de liniște și pace, nu prin multe raționamente, ci prin simpla contemplare a adevărului. Yoga și meditația sunt hrană pentru trup și suflet.

Deconectează-te să te poți reconecta!

Omni Yoga Studio vă invită cu această ocazie la o clasă de Yoga și meditație (în fiecare Marți, orele 19:00) pe insulița de la „Hanul Pescarilor”, un strop de paradis în mijlocul naturii. Un loc ideal care ne poate oferi liniștea și armonia de care avem nevoie pentru a ne putea conecta cu natura și cel mai important, cu noi înșine.

Numărul participanților este limitat, așadar doritorii sunt rugați să se înregistreze online pe www.omniyoga.ro/orar – „Disconnect to Reconnect”. În cazul în care vizitați site-ul pentru prima dată, veți putea urma pașii spre înregistrare la secțiunea „Cum mă înregistrez”.

Echipament necesar: saltea de yoga, haine lejere, apă și prosop.
Prețul este de 20 RON/pers.

Vă așteptăm cu drag,
Renata Coznici

”Există gânduri care sunt rugăciuni. Există momente când, oricare ar fi postura corpului tău, sufletul este în genunchi.” (Victor Hugo)