Str. Primariei Nr. 23 (în curtea restaurantului Queen`s)
+40 757 897 720

Inner Child Healing Retreat

Inner Child Healing Retreat

Ce lucru minunat și puternic este să fii liber!

Liber să trăiești, să iubești și să împărtășești cele mai profunde emoții. A trăi liber poate fi un lucru complicat și provocator. Oamenii se nasc cu daruri extraordinare. Venim în această lume încrezători, deschiși, trăind fiecare moment cu dăruire. Cu toate acestea, pe măsură ce creștem, începem să fim martori la oamenii și situațiile din jurul nostru. Acest lucru poate fi extraordinar, dacă suntem suficient de norocoși să fim înconjurați de oameni conștienți care ne oferă acea afecțiune iubitoare prin care putem vedea frumusețea și magia în propria noastră ființă. Însă oricum ar fi, suferința este inevitabilă.

În fiecare dintre noi trăiește un „copil interior”.

„Copilul nostru interior” este o parte al subconștientului nostru care a preluat mesaje cu mult înainte de a fi capabil să proceseze pe deplin ce anume se întâmplă (mental și emoțional). Deține emoții, amintiri și credințe din trecut, precum și speranțe și vise pentru viitor.

Dacă, ca și adult te simți frustrat sau blocat într-un anumit aspect al vieții tale, este pentru că probabil copilul tău interior are nevoie de atenție. Blocajele pot arăta ca dificultăți la locul de muncă, în rolul de părinte, în găsirea sau păstrarea iubirii, în aprofundarea relațiilor sau în stabilirea unor limite.

Când copilul interior conduce

 Este posibil să observi că te confrunți cu frică, perfecționism, anxietate sau că eviți anumite persoane, locuri sau experiențe. Toate acestea sunt metode prin care copilul tău interior încearcă să se simtă în siguranță. Atunci când copilul interior conduce, acesta gândește, alege și se comportă bazându-se pe credințe sau amintiri inconștiente din trecut pentru ca sinele interior să se simtă în siguranță.

Deseori, copilul interior nu are acces la realitatea „de sine” a adultului și poate nu știe cum este viața acum sau cum s-au schimbat lucrurile între timp.

Putem găsi o cale de mijloc, și ne putem elibera de blocajele din trecut. Pentru a cultiva echilibrul în creativitate, flexibilitate, responsabilitate, conectivitate și consecvență, va fi important ca sinele nostru adult și copilul să se întâlnească și să se cunoască reciproc. Acesta este primul pas în crearea unei colaborări, una de care nevoile noastre adulte și cele interioare ale copilului sunt satisfăcute.

Copilul nostru interior comunică mereu cu noi… trebuie doar să învățăm să ascultăm.

Acest retreat are ca scop identificarea și conectarea cu ”copilul nostru interior”, pentru a asculta cu adevărat și pentru a învăța despre nevoile, durerile, speranțele, și visele sale, luând apoi măsuri să le putem îndeplini.

Și cum putem accesa cel mai ușor un copil?

Prin JOACĂ, evident. Din acest motiv, tematica acestui retreat este joaca.

Veți avea oportunitatea să încercați Metoda SoulVibes cu Renata Coznici

Această metodă, care a fost concepută și elaborată de către Vardai Gabriella, ne poate ajuta în a recunoaște emoțiile, gândurile și realitatea în care ne aflăm, respectiv în transformarea energiilor cu scopul de a introduce noi oportunități în conștiința noastră.

În zilele noastre, putem auzi multe despre modul în care gândurile noastre ne creează realitatea, iar realitatea în care trăim ne influențează gândurile. Iar acest proces circular este permanent menținută de emoțiile noastre. Se poate spune că nu ceea ce ni se întâmplă contează, ci modul în care ne simțim și reacțiile pe care le trăim în acele momente, care în majoritatea cazurilor, desigur, sunt inconștiente.SoulVibes, la prima vedere pare să fie un simplu joc întrucât conține o tablă de joc, pioni, zaruri, diferite pachete de cărți, uleiuri esențiale și altele. Cu toate acestea rămâne o tehnică energetică foarte serioasă.

Scopul acestui ”joc” este să identificăm cauza sau cauzele dezechilibrelor noastre în vederea transformării pentru eliberarea sufletului și pentru redobândirea armoniei interioare.

Yoga și meditația sunt tehnici excepționale de autocunoaștere și transformare. Beneficiile practicii sunt numeroase, totuși aș aminti câteva esențiale: deschidere, împământare și conectarea cu Sinele. Este baza oricărui proces de dezvoltare, deoarece crește capacitatea de concentrare și observare. Observarea nu presupune judecăți, așadar nu contează dacă ceea ce trăim este pozitiv sau negativ, doar conștiința că acele stări se găsesc în noi și acceptarea lor ca ceea ce suntem.

          Călătoria lăuntrică începe din exterior spre interior, adică de la corpul fizic dur spre corpul fizic subtil. Astfel, deschiderea corpului fizic dur va fi asigurată de diferitele asane (posturi yoghine) prezentate și explicate în cadrul sesiunilor de yoga.

Procesul de Integrare al Vieții (PIV), psihologie fenomenologică și constelații integrative,
cu Golban Florina Camelia
(Facilitator constelații, Facilitator Recall Healing, Ghid Cheile Genelor, Consilier de dezvoltare personală și Maestru Profesor New Paradigm).

Baza teoretică și practică este dată de modelul dezvoltat de Wilfried Nelles, care este modelul dezvoltării conștiinței umane individuale și colective. Modelul se concentrează pe cele șapte niveluri de conștiință și cele șapte etape ale vieții, și anume: copilul în pântec, copilăria, adolescența, tânărul adult, adultul matur, bătrânețea, moartea.

În practică modelul este folosit în PIV (Procesul de Integrare al Vieții), care este o formă de constelație, care a integrat, și în același timp a lăsat în urmă constelația familială, ce putem numi deja o metodă clasică. PIV și constelația fenomenologică ajută individul să se uite la sinele său, la întreaga sa viață, la locul său în viața sa, în societatea în care trăiește și în procesul de dezvoltare al conștiinței dintr-o stare trează din punct de vedere fizic, psihic și spiritual, din conștiința de adult, din aici și acum.

Așadar Florina vă invită să experimentăm împreună acest model, să ne conectăm cu noi înșine, să privim și să observăm în ce măsură reușim să trăim ceea ce suntem și acolo unde suntem în fiecare moment al prezentului. Să ne deschidem pentru a putea „îmbrățișa ceea ce a fost, accepta ceea ce este și pentru a putea lăsa să se întâmple exact ceea ce se va întâmpla” (Wilfried Nelles, Viața nu cunoaște cale de întoarcere). O experiență despre a ne privi și a ne primi pe noi înșine cu blândețe, sinceritate și acceptare.

Let`s dance! Dansul este o formă de artă unică și este, de asemenea, o formă de mișcare distinctă și naturală folosită pentru a stimula creierul și corpul simultan, contribuind la longevitate la multe niveluri, cum ar fi fizic, mental, emoțional, social si spiritual.

Szabó Andrea, instructor Nia dance și cu peste 10 ani experiență în terapia cu bolurile tibetane, ne va introduce în tainele dansului „Nia”; un dans care combină dansul artisitic, artele marțiale și alte mișcări simple pentru a pune corpul în mișcare în ritmul său propriu.

De asemenea, Andrea ne va încânta cu „băi de sunete” folosind minunatele instrumente tibetane, sprijinindu-ne astfel în călătoria spre Sinele nostru. Bolurile tibetane au fost folosite de secole pentru a favoriza vindecarea și meditația. Ele creează o gamă de sunete care restabilesc frecvențele vibrațiilor corpului. Aceste sunete sunt adevărate medicamente energetice, care induc o stare profundă de relaxare eliminând stresul, depresia și diferitele dureri ale corpului. Are efecte pozitive inclusiv asupra tulburărilor emoționale și spirituale.

Și bineînțeles nu vor lipsi nici drumețiile și activitățile în aer liber.

 Unde și când?

 Locul ales pentru desfășurarea acestui retreat este în Beliș, la Casa Vis Alpin, https://visalpin.ro/

Perioada: 29 Iunie – 02 Iulie 2023. Sosirea la pensiune va avea loc Joi, 29.06.2023, între orele 12:00 – 14:00.

Investiția dvs. pentru retreat este 1,971 RON/PERS.

Această investiție acoperă cazarea cu acces la toate facilitățile pensiunii, programul și excursiile, respectiv meniul vegetarian, care va fi hrănitor, echilibrat și revitalizant. 

OFERTĂ SPECIALĂ

EARLY BIRD 1,845 RON/PERS dacă te înscrii până în data de 20.04.2023.

Ultima zi de înscriere este 20.06.2023.

Locurile sunt limitate, pensiunea oferă oaspeților 8 camere de două persoane, 2 camere de câte 4 persoane, fiecare cu baie proprie, respectiv pensiunea ne pune la dispoziție: saună, jacuzzi și ciubăr.

Rezervarea locului se va face doar în momentul efectuării plății integrale sau prin achitarea primei rate (minim 50% din valoarea totală). Locurile se vor ocupa în ordinea înscrierilor (rezervărilor). În cazul plății în rate, a doua rată se va achita nu mai târziu de 20.06.2023.

Valoarea retreatului este rambursabilă doar în cazul în care evenimentul va fi anulat sau data retreatului se va modifica, întrucât organizatorul își rezervă dreptul de a anula sau modifica data evenimentului.

*În funcție de timpul disponibil puteți încerca chiar și o ședință privată terapeutică cu bolurile tibetane (costul unei ședințe private este de 100 RON/pers și nu intră în prețul taberei).

Înscrieri și informații suplimentare: Renata Coznici (004) 0757-897-720.

Vă mulțumim pentru înțelegere și cooperare și vă așteptăm cu drag,
Namaste.