Str. Primariei Nr. 23 (în curtea restaurantului Queen`s)
+40 757 897 720

Inside Yoga Flow cu Alexandra Isoc

Inside Yoga Flow cu Alexandra Isoc

      După cum știți, în 23 Septembrie 2019 începem activitatea la Omni Yoga Studio. Cu această ocazie, ne-am gândit să vă oferim o experiență inedită de „Inside Yoga Flow”.

Inside Flow este derivat din Vinyasa Flow, care combină elemente tradiționale și moderne ale practicii yoga. Partea cea mai interesantă este că secvența de asane este ghidată pe ritmul muzicii, astfel trecerea de la o asana la alta va fi cursivă. De aceea, recomandăm acest eveniment în special practicanților care cunosc și practică cel puțin asanele de bază.

Alexandra Isoc, o instructoare pasionată, certificată de către Yoga Alliance în Vinyasa Yoga (200 ore) și Inside Flow (50 ore) ne va împărtăși pasiunea ei cu scopul de a inspira și de a aduce bucurie în sufletele noastre.
      „Am descoperit yoga acum mai bine de 3 ani, totul a început cu o provocare de 30 de zile, iar de atunci practic zilnic. La început era doar partea fizică, dar acum e mult mai mult de atât. Prin yoga am învățat, și încă învăț, să mă conectez cu mine însămi: minte, trup și suflet; să trăiesc în prezent, aici și acum, să îmi aduc atenția asupra respirației și să fiu conștientă de ceea ce simt la nivel emoțional și fizic. Ajungând să mă cunosc mai bine, pot fi o persoană mai bună atât pentru mine, cât și pentru cei din jurul meu.” Alexandra

  Vă așteptăm cu drag, Luni, 23.09.2019, orele 18:30 la Omni Yoga Studio.
  Cursul durează aproximativ 90 min. și prețul este de 35 RON/pers.

Locurile sunt limitate, așadar vă rugăm să vă înregistrați online, pe www.omniyoga.ro/orar„Inside Yoga Flow. În cazul în care vizitați site-ul pentru prima dată, veți putea urma pașii spre înregistrare la secțiunea „Cum mă înregistrez”.
Se vor lua în considerare doar înregistrările făcute pe site. Dacă aveți dificultăți cu programarea online vă rog să apelați la Renata (+40 757 897 720).

Fiți pregătiți să prindeți aripi … și să transpirați!

Namaste