fbpx
logoOMNI YOGA
X

Constelații integrative, psihologie fenomenologică și Procesul de Integrare a Vieții (PIV)

 

Baza teoretică și practică e oferită de modelul dezvoltat de Wilfried Nelles, care este modelul dezvoltării conștiinței umane individuale și colective. Modelul se concentrează pe cele șapte niveluri de conștiință și cele șapte etape ale vieții, care sunt: copilul în pântec, copilăria, adolescența, tânărul adult, adultul matur, bătrânețea, moartea.

 

În practică modelul e folosit în PIV (Procesul de Integrare a Vieții), care este o formă de constelație, care a integrat și în același timp a lăsat în urmă constelația familială, ce putem numi deja o metodă clasică. PIV și constelația fenomenologică ajută individul să se uite la sine, la întreaga sa viață, la locul său în viața sa, în societatea în care trăiește și în procesul de dezvoltare a conștienței dintr-o stare de treaz al fizicului, al psihicului și al spiritualului, din conștiența de adult, din aici și acum.

 

Vă invităm să experimentăm acest model, să ne conectăm cu noi înșine, să privim și să observăm în ce măsură reușim să trăim cu ceea ce suntem și acolo unde suntem în fiecare moment prezent; cum ar fi să facem pace cu ceea ce este, să ne deschidem pentru a putea „să îmbrățișezi ceea ce a fost, să accepți ceea ce este și să lași să se întâmple fix ceea ce se va întâmpla?” (Wilfried Nelles, Viața nu cunoaște cale de întoarcere). O experiență despre a ne privi și a ne primi pe noi înșine cu blândețe, sinceritate și acceptare.

 

Perioada: 8-9 iunie 2024, orele 10:00-18:00

Cost participare 500 lei.

Facilitator: Florina Camelia Golban
poze website sections and event covers