fbpx
logoOMNI YOGA
X
Back

O experiență de relaxare profundă prin vibrațiile sunetelor produse de gongurile planetare.

 

Adevărata magie trebuie trăită, nu explicată.

Gong Bath

 

”Eu sunt Wokan Arthur Wilhelm, fondatorul Soul Studio. Călătoria mea spirituală a început în momentul când l-am întâlnit pe Maestrul meu, o întâlnire care mi-a deschis inima și mintea către un nou mod de a trăi. M-a inspirat să ies în lume și să împărtășesc cu voi puțin din liniștea și armonia pe care le-am găsit pe acest drum. Baile de sunete nu sunt doar pentru mine, ci și pentru voi – o invitație de a vă conecta cu sufletul vostru. În teorie, sunt un maestru al gongului. În practică, sunt doar un om pe cale.” 

În tradiția indiana și tibetana, sunetul este cunoscut sub numele de “nada”. Ahata nada – sunet auditiv și Anahata nada – Vibrație Infinita, sau sunetul primordial al Universului și al Posibilitatiilor Infinite.

Gongurile aparțin celei mai pure surse de Anahata nada. Sunetul acestora oferă energie cosmica și pot transfera persoana intr-o stare de hipnoza adâncă. Și în final, o stare de liniste interioara se instalează. În acest moment, persoana poate sa privească în interior pentru a-și recunoaște adevarata stare și natura.

 

Așadar, vă invităm să testați pe propria “piele” beneficiile unei astfel de sesiuni, Luni, 28 Octombrie, 2024, orele 19:30 la Omni Yoga Academy. Pentru rezevări vă rog să o contactați pe colega mea, Raluca Koncsag (0726 843 240).

 

Namaste 

 

Instagram: 

Soul Studio

Wilhelm Wokan